Welkom

De energie van paarden en ezels geven kansen tot verandering in jou !
Door de trage hartslag verlaagt jouw hartslag en stress en spanningen vloeien uit je lichaam weg. Ze maken de rustige natuur in ons wakker.
Ze leven in het nu, waardoor ze jou uitnodigen om in het heden te zijn. Hun zachtheid laat je liefde voelen.
Ze vergroten je zelfbewustzijn en non-verbale communicatie tijdens het verzorgen, borstelen, alsook terwijl je bij ze vertoeft in de natuur.
Ze versterken je vaardigheid om anderen en jezelf beter te begrijpen, om onafhankelijker te zijn en meer vertrouwen te hebben.

Het verzorgen van paarden en ezeltjes geeft je een goede dosis lichaamsbeweging en draagt bij aan je gezondheid. Het doet je groeien op fysiek , beroeps,  sociaal en emotioneel vlak.
Activiteiten met paarden en ezeltjes doen je bloeddruk dalen, geven minder stress en verminderen de symptomen van frustratie, angst en depressie.
Ze zijn  lichamelijk en geestelijk ‘helend’.

Paarden en ezeltjes zijn zachtheid en kracht in de natuur. Bij hun kunnen we ons lichter voelen en vrijer om de wereld om ons heen te ontdekken.

Op deze website vind je een aanbod voor zowel  jongeren als volwassenen.

“We have to recognise that human flourishing is not a mechanical process. It’s an organic process.  You cannot predict the outcome of human development.  All you can do, like a farmer, is create the conditions under which they will begin to flourish”.

Sir Ken Robinson